Ljuslyktor, skenet från öppna spisen eller utebelysning. Hur lyser ni upp hus och hem i mörkret? På Kronoby Elverks Facebook-sida pågår just nu en tävling där alla som delar en bild på sina ljusarrangemang är med i utlottningen av två fina dekorationsbelysningar.

Tävlingsregler:

  • Tävlingen ordnas av Kronoby Elverk Ab.
  • Deltagande i tävlingen sker genom att kommentera tävlingsinlägget på vår Facebook-sida med en bild. Facebook har ingen del i utlottningen.
  • Tävlingen avslutas på onsdag 6.12.2017 kl. 00.00.
  • Vinnaren informeras via privatmeddelande på Facebook. Genom att delta ger du oss ditt godkännande att publicera ditt namn samt informera om vinsten på vår Facebook-sida samt på Kronoby Elverks övriga sociala medier och hemsida.
  • Priset skall lösas ut år 2017. Priset hämtas från vårt kontor på Kronobyvägen 18, 68500 Kronoby.