Kronoby Elverk är ett elverk, vars framgång grundar sig på kundnära, trygg och pålitlig service.

Just nu söker vi dig, en positiv och utåtriktad person, som vill axla ansvaret som Arbetsledare/Terrängplanerare för vårt kompetenta montörsteam.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat arbetsledning, terrängplanering av elnätet, granskningar i nätet och planering av anslutningar. I det täta samarbetet med nätchefen kommer du få möjlighet att lära känna nätverksamheten mycket ingående och vara med i utvecklingen.

För denna roll krävs ingenjörsexamen, eller teknikerexamen, inom elkraft, goda ADB kunskaper samt att göra sig förstådd på svenska och finska. Elbehörighet 1 enligt HIM klassificering är inget krav vid ansökandet, men vi ser att du avlägger provet och ansöker om elbehörighet 1 vid eventuell anställning.

Skicka CV och fritt formulerad ansökan med löneanspråk senast 24.10.2021 till
https://www.turvaposti.fi/viesti/jim.sandbacka@keab.fi

Mer information kan fås av VD Jim Sandbacka 040 486 0932 eller Nätchef Krister Wikström 040 836 5164.