Kruunupyyn sähkölaitos suorittaa johtokatujen raivausta karttaan (linkki karttaan alla) merkityille alueille viikosta 11/2024 alkaen. Työ arvioidaan kestävän muutama kuukausi. Myös ne pienjänniteilmajohdot, jotka menevät 20 kV linjalle kuuluville muuntajille raivataan.

Alueet missä raivausta tehdään:

https://kronobyelverk.fi/wp-content/uploads/2024/03/raivaus-rojning.pdf

Paasila- Seljes-Emmes-Haavisto-Pirttiniemi-Västersund-Gåsjärv-Viitavesi-Kaino

Mikäli olet maanomistaja kyseisillä alueilla, sinulla on mahdollisuus sopia johtokatujen reunoja koskevista raivausrajoituksista, mikäli johtokatujen reunalla olevaa puustoa ei toivota karsittavan Kruunupyyn Sähkölaitoksen toimesta. Raivattu puusto ja oksat ovat maanomistajien omaisuutta ja ne jätetään maanomistajille käytettäväksi.

Pyrimme siihen, että keskimäärin joka 5-6 vuosi tehdään raivauksia niihin alueisiin jotka kuuluvat kunnossapito-ohjelmamme piiriin. Raivaukset tehdään, jotta sähkönsiirto olisi mahdollisimman katkeamatonta asiakkaillemme.

 

ystävällisin terveisin

Kruunupyyn sähkölaitos